RTL TRANS

RTL Trans is een tak van de groep Tanghe. Deze transportafdeling is gespecialiseerd in het vervoeren van landbouwproducten waaronder voornamelijk aardappelen en uien.

Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn bij het transporteren van zeecontainers, maar heeft dit team ook de kennis om producten uit andere sectoren te vervoeren. Ook voor uw transport van gekoelde, gepelletiseerde goederen of in big bags en kisten bent u bij ons aan het juiste adres.

De vestigingen in Lauwe (BE) en op het bedrijventerrein Deltahoek in Breskens (NL) zorgen ervoor dat we dagelijks chauffeurs hebben in Wallonië, Vlaanderen, Zeeuw-Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Kwaliteit

Met ons familiaal karakter kiezen we voor een hoogst persoonlijke dienstverlening en investeren we in langdurige samenwerkingsrelaties. We streven naar een goede service met een optimale tevredenheid van onze klanten. Onze gedreven en gemotiveerde medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Via ons FCA gekeurde procedures worden uw producten in de gewenste omstandigheden getransporteerd. Onze chauffeurs beschikken over veel ervaring om aan al uw vragen te voldoen.

Als vervoerder willen we altijd vooruit. Investeren in mogelijkheden voor groei en meebewegen met onze klanten. In combinatie met uitstekend onderhoud minimaliseren we zo stilstand en voorkomen we vertragingen. 

Wagenpark

Vandaag heeft RTL Trans uitsluitend de nieuwste trucks met EUR 6 motoren ter beschikking. Door ons track & trace systeem kunnen we snel schakelen en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen over uw opdracht. Hierdoor kunnen we u op een professionele en efficiënte manier van dienst zijn.

Doordat ieder product zijn eigen eisen en manier van laden en lossen heeft worden alle vrachtwagens gecombineerd met product specifieke trailers. Voor bepaalde goederen beschikken we bijvoorbeeld over onderlossers met ventilatoren. Deze zorgen voor een gelijkmatige temperatuur in de trailer.

Onderstaand kunt u een overzicht terugvinden van onze verschillende trailers:

  • Huifwagens

  • Frigotrailers

  • Containerchassis

  • Kippers

  • Walkingfloor

  • Onderlossers (bandwagens)

Schuiven naar boven